Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (3.31 secunde)
Noua lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la varsta de 70 de ani, acuza sindicalistii, precizand ca legea este ambigua, iar normele de aplicare nu aduc clarificari.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a obiectat, sustinand ca acest buget este "captiv" in cadrul bugetului general consolidat si ca grupurile parlamentare ale PSD nu vor vota legea, pentru ca "este vorba de un proiect al polarizarii, fiind in interesul angajatorilor".
Daca nu s-ar fi luat in 2010 masurile, banii nu ar fi fost suficienti pentru acoperirea salariilor si pensiilor", a declarat președintele Traian Basescu. ... Legea educatiei:
in primul rand la o continuare a ceea ce s-a facut bun in mod deosebit in reforma statului si poate ca legea sanatatii si chiar a reorganizarii administrative pot fi promovate pana la alegerile din noiembrie.
cresterea constanta a salariului minim si a pensiilor, dublarea alocatiilor, reducerea TVA, reducerea CAS-ului, eliminarea si comasarea de taxe, ieftinirea medicamentelor, crearea de locuri de munca pe care va continua sa o sustina Codul Fiscal recent adoptat.
Principalele mesaje transmise de Liviu Dragnea, presedintele PSD - 03.12.2015 Legea Bugetului de Stat - Asteptam cu interes ca proiectul de lege privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat sa ajunga in Parlament.
(2) si (3) din Legea nr. ... (1) din Legea nr. ... Astfel, conform recomandarilor Bancii Mondiale, reforma pensiilor se refera la:
Presedintele Traian Basescu a promulgat luni Legea Bugetului de Stat pe anul 2008.
De ce Guvernul NU POATE "REINTREGI" salariile bugetarilor DECAT DACA INCALCA LEGEA La mai putin de o saptamana dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut, in Parlament, "reintregirea" salariilor bugetarilor, coalitia de guvernamant a anuntat majorarea acestora incepand cu luna iunie.
In aceste conditii n-ar avea nici un rost proiectata sesizare pentru conflict interinstitutional despre care Dragnea a spus ca va fi depusa la CCR - Nu e normal ca presedintele sa nu ii revoace pe ministrii propusi sa fie schimbati - a luat-o iar limba pe dinainte pe doamna Dancila - Cu atat mai mult cu cat Sova si Stanescu au catadicsit sa isi dea demisiile, din proprie initiativa - Legea pensiilor a fost votata in Senat.
Articolul 5, cunoscutul articol 5, alineatul 2, din Legea 3/2000, Legea referendumului, suna textual, in felul urmator, il citez: ... Listele electorale permanente - ne spune aceeasi Lege in vigoare - Legea 35/2008, articolul 26, alin. ... Avem, deci, clar cum se face cvorumul, pentru ca ne spune legea.
CNC al Aliantei PNL-PD a convenit ca problema preluarii observatiilor Comisiei de la Venetia in legea Statutului minoritatilor nationale sa fie discutata ieri seara la nivelul conducerii Coalitiei.
modificarea si completarea Legii Curtii de Conturi, modificarea Legii privind executorii judecatoresti, Legea privind protectia drepturilor salariatilor in cazul transferului intreprinderii sau a unor parti ale acesteia, Legea privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal si modificarea Legii privind Statutul functionarului public.
Peste 50 de deputati au semnat un memoriu adresat Curtii Constitutionale si Secretariatului General al Camerei Deputatilor, in care semnaleaza "grave vicii de constitutionalitate" in Legea Camerelor de Comert si Industrie. ... Mai mult, un parlamentar dintre cei care contesta legea a votat "da" in Camera.
Conducerea furnizorilor de servicii din subordinea municipalitatii din Craiova trece prin sita normativelor in vigoare in noiembrie, la sedinta ordinara a consiliului local municipal, cand primaria a decis sa aplice, la patru luni de la publicare, Legea privind conditiile de ocupare a fotoliilor din Consiliile de Administratie.
Senatorii PNL Norica Nicolai si Teodor Melescanu, membri in Comisia juridica a Senatului, au declarat ieri ca principala restanta a comisiei este legea ANI, prioritate pentru integrare. Legea urmeaza a fi discutata la 22 ianuarie.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), a declarat la finalul discutiilor generale pe Legea ANI ca dezbaterile pe textul legii urmeaza sa se reia joi, in acest timp urmand sa fie redactat si un document de legislatie comparata, cu exemple din tari europene, precum Franta si Irlanda, care au un astfel de sistem de control al averilor demnitarilor si al declaratiilor de avere.
PSD il vrea pe Cretu afara din consiliul local Propunerea primarului ar putea ramane insa fara efect, deoarece articolul din legea privind statutul alesilor locali invocat de edilul sef a fost declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala. ... h 1 din Legea nr.
"Din pacate, in legea adoptata la Senat au fost si alte greseli, se faceau trimiteri la diverse dispozitii legale abrogate. Daca ar fi ramas in felul acela, legea nu ar fi putut fi aplicata niciodata.
"Astazi (joi-n.r.) am facut o notificare catre Ministerul Transporturilor si o trimit prin executor judecatoresc, maine (vineri-n.r.) fac o notificare catre APMC sa respecte legea, iar luni voi face doua lucruri:
google-analytics.com